Брадли Мазику: Ще напусна ЦСКА само при оферта от по-голям клуб


Брадли Мазику: Ще напусна ЦСКА само при оферта от по-голям клуб
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1397 0

Бранителят на вицешампиона на България ЦСКА - Брадли Мазику, признава, че се чувства добре на "Българска армия" и че е много щастлив. Същевременно обаче, левият краен защитник признава, че може да напусне клуба, като това ще се случи единствено при оферта от по-голям отбор.

"Точно се прибрах в България след 10-дневна ваканция. Новият сезон започва в началото на август и сега се подговяме. Всичко тече нормално. Тук мачовете се играят при закрити врата. Не следя информациите, че има интерес към мен от страна на други тимове. Това са само слухове. Аз съм фокусиран върху подготовката ми за новия сезон. Едно е сигурно - аз съм в ЦСКА и ще напусна само при оферта от по-голям клуб.

Класирането за Лига Европа бе една от целите, които ръководството на ЦСКА постави пред отбора. Щеше да е много приятно да подкрепим класирането с триумф в турнира за Купата на България, но за съжаление загубихме във финала. Това е футболът. Българското първенство е на добро ниво. Мисля, че се представих добре този сезон и успях да намеря точното си място в състава, за да пасна на стила на игра на отбора" - споделя той пред "Adiac-congo.com".

Мазику признава още, че първоначално, когато е пристигнал, се е изненадал от интензитета у нас, като признава, че е доста по-натоварено, отколкото в третото ниво на Франция. Освен това, споделя, че има много чужденци в клуба (най-вече бразилци и португалци) и че основно си говорят на английски език.

Междувременно, ЦСКА преговаря за привличането на още двама нови.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички