Борислав Михайлов реализирал голяма своя мечта за БФС


Борислав Михайлов реализирал голяма своя мечта за БФС
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3416 0

Новосъздаденият Обществен съвет към Българския футболен съюз проведе първото си заседание днес в Национална футболна база „Бояна“. Лично президентът на БФС Борислав Михайлов приветства изтъкнатите футболни легенди и функционери, които ще помагат на федерацията, на Изпълнителния комитет и на президента с експертизата си.

„Отдавна имам идея за сформиране на подобен кръг от опитни и компетентни професионалисти в сферата на футбола; хора, които са заслужили да изразят своето становище както за нашата работа, така и за развитието на българския футбол като цяло. Изключително съм радостен, че това мое желание се сбъдна, и точно вие сте личностите, които ще ни дават съвети, насоки и градивни критики“, заяви Борислав Михайлов.

Председател на Обществения съвет към ИК на БФС е Валентин Михов, заместник председател е Христо Порточанов, а в експертния състав влизат Андрей Желязков, Антон Попов, Божил Колев, проф. Лъчезар Димитров и Константин Баждеков.

"Изключително съм щастлив, че една моя дългогодишна идея намери своята реализация - днес Общественият съвет към Българския футболен съюз проведе първото си заседание. В Съвета влизат утвърдени футболни специалисти и деятели като Валентин Михов, Христо Порточанов, Андрей Желязков, Антон Попов, Божил Колев, проф. Лъчезар Димитров и Константин Баждеков.

Убеден съм, че със своя безценен опит и доказан през годините професионализъм всички те ще помагат на различни звена и екипи в Българския футболен съюз и ще допринесат за развитието на любимата ни игра.

Пожелавам успех на всички колеги от Съвета", пък беше допълнителният коментар на Михайлов във Facebook.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички