БК ЦСКА взе бивш ас на Левски


БК ЦСКА взе бивш ас на Левски
Снимка: cska-basket.bg

2641 0

Възроденият баскетболен клуб на ЦСКА продължава своето развитие на пълни обороти. Тимът официализира трансфера на 30-годишния американски състезател Брандън Йънг, който бе част от унгарския отбор Солнок.

Ето какво съобщиха "армейците":

"Американският плеймейкър Брандън Йънг е на 30 години, висок 193 см. Пристига от унгарския Солнок, където отбелязва средно по 13 точки на мач. През кариерата си е играл още в NCAA, Гърция, Украйна и Полша.

У нас има 18 мача с екипа на Левски, където е лидер по асистенции и записва впечатляващите 45% успешни стрелби от тройката. Отборен играч, който ще организира отлично нападението на "червените", уверен е старши треньорът Росен Барчовски.

Брандън Йънг е класен баскетболист и привличането му е знак, че амбициите на "армейците" през новия сезон ще бъдат много смели! Приветстваме го с добре дошъл в ЦСКА и му пожелаваме много победи с "червения" екип. Успех, Брандън", написаха "червените" на клубния си уебсайт.

Ето защо фенове на ЦСКА се обявиха против баскетболния тим

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички