Бивш вратар на ЦСКА: Много хора бяха сенки срещу Левски, но точката е шампионска!


Бивш вратар на ЦСКА: Много хора бяха сенки срещу Левски, но точката е шампионска!
Снимка: БГНЕС

4804 0

Бившият вратар на ЦСКА Ивайло Петров-Пифа изрази учудването си от плахата, според него, игра на тима в дербито с Левски в понеделник. Той обаче остава оптимист за шансовете на "червените" да спечелят титлата в края на сезона.

"ЦСКА излезе много плахо в това дерби. Като се имат предвид проблемите в Левски и това, че е доста ветровито при тях, съм на мнение, че играчите на Саша Илич бяха плахи. Това не отива на отбора на ЦСКА, който се бори да стане шампион.

Трябваше да излезем и да ги смачкаме! Не мога да го приема това поведение на футболистите. Някои играчи, които са водещи фигури в този отбор и знаем какво могат, в този мач ги нямаше. За ЦСКА е важен всеки мач, но в този трябваше да се хвърлят за победата от първата до последната секунда.

Бях убеден, че ще победим. Не видях лидер в редиците на „червените“. Много хора бяха като сенки на терена. Не бяха на себе си и това ме озадачи много. Ние не успяхме да направим елементарни неща, които във всеки друг двубой се случваха", анализира Петров пред "Мач Телеграф".

"Въпреки всичко съм на мнение, че това е шампионската точка за ЦСКА. Нормално е и водим все още и мисля, че ще продължим да водим пред Лудогорец до края. Сега предстои важен двубой в Благоевград с Пирин, който трябва да се вземе задължително. Трябва да си извадят поуките и да си направят равносметка от дербито.

Отново трябва да видим истинското лице на тези футболисти, които в мача с Левски си бяха покрили лицата. Нямам обяснение защо. Това са играчи с качества и физика. После трябва да бием и Лудогорец и нещата ще придобият добър вид за нас. На 50% титлата ще се предопредели след този мач", убеден е бившият футболист. А ето как коментира пред Sportlive дербито Александър Станков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички