ЦСКА на "Армията" е непобедим през сезона: Ивайло Петев обаче няма поражение от "червените"


ЦСКА на "Армията" е непобедим през сезона: Ивайло Петев обаче няма поражение от "червените"
Снимка: ludogorets.com

10773 0

ЦСКА далеч не впечатли срещу Левски и едва не загуби, завършвайки наравно 0:0. Лидерът във временното подреждане на Първа лига обаче загуби и част от преднината си пред хегемона Лудогорец. "Орлите" вече изостват с две точки от върха. А в края на месеца предстои дерби между двата отбора.

Дуелът между двата тима ще се състои на "Българска армия" и ако и двата отбора си вземат срещите от предния кръг ("червените" срещу Пирин, "зелените" срещу Локомотив София), то в този сблъсък Ивайло Петев и компания могат да си върнат първата позиция.

За целта обаче трябва да сторят нещо, което никой не е постигал през сезона в Първа лига - да победи на "Българска армия". В първенството футболистите на Саша Илич имат 13 мача като домакин (срещу Левски на Националния стадион) и нито една загуба - 10 победи и 3 равенства.

Трябва да отбележим обаче и че Ивайло Петев няма поражение от "армейците". Той се изправя един път през 2011-а, два пъти през 2012-а и веднъж през 2013-а година в шампионата срещу тях. В два от случаите на "Българска армия", а в другите - в Разград.

Като домакин наставникът печели и в двата случая с минималното 1:0, докато като гост се стига до две равенства - 0:0 и 2:2. Ново такова сякаш устройва повече "червените", тъй като би запазило първото им място и в плейофите отново биха били домакини срещу Лудогорец.

Преди предстоящия мач с "армейците" пък "Пирин Ултрас" отправи призив към полицията, свързан с феновете на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички