Емил Спасов: Не знам ЦСКА как побеждава досега, Левски заслужаваше повече победата


Емил Спасов: Не знам ЦСКА как побеждава досега, Левски заслужаваше повече победата

7934 0

Бившият нападател на Левски Емил Спасов е поредният, който критикува ЦСКА заради представянето им в дербито със "сините". Той коментира изпусната дузпа от Ивелин Попов в двубоя и шансовете на бившия си тим да завърши на трето място в края на сезона в Първа лига.

"Лично за мен се получи изключително слаб мач. В последните двубои не си спомням толкова ниско да е било нивото. Очакванията бяха по-големи, но по една или друга причина отборите играха по-затворено, особено ЦСКА. Бях учуден, защото на червените им трябваше повече победата. С оглед на това, с което разполагат, не заслужават първото място. Направиха пореден слаб мач. Не знам как побеждаваха до този момент.

От това, което съм гледал, със случайни голове и попадения от статични положения. Явно бе, че ЦСКА се страхуваше да напада, защото щеше да се оголи в защита и Левски можеше да се възползва с оглед на бързите нападатели, с които разполага. Много малко голови положения се създадоха в двубоя, да не кажа, че изобщо липсваха.

За съжаление, Левски пропусна да реализира дузпата, която получи в края. Това бе поредно неблагополучие от бялата точка. Сините заслужаваха повече победата, ЦСКА не игра нищо. В Левски много често се получават тези неща. Не може да се намери сериозен човек, който да изпълнява дузпи. Всички, които застанаха зад топката, пропуснаха.

Съжалявам за Ивелин, бил съм на неговото място и на всеки може да се случи. Сините се представиха на прилично ниво въпреки събитията, които се случиха в последните дни на „Герена“, коментира Спасов пред "Тема спорт".

"Левски не може да стане трети в никакъв случай. Трябва да се гледа четвъртото място и евентуален бараж. Този сезон пак може да го считаме за пропилян. Да се надяваме, че първо нещата в клуба ще се нормализират и стабилизират откъм управленско ниво.

Да влязат приходи и да се търсят други варианти. Без това няма как да има напредък и да се върви нагоре. Надявам се Сираков и ръководството да се справят. Както се казва, борбата продължава", допълни легендата на "сините". По-рано Емил Спасов даде да се разбере какво мисли за напускането на Станимир Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички