Георги Давидов: Това не е истинското лице на ЦСКА, нещата не стават за месец


Георги Давидов: Това не е истинското лице на ЦСКА, нещата не стават за месец
Снимка: Lap.bg

2104 0

Баскетболният тим на ЦСКА се завърна в родния елит с тежко поражение след 65:91 от Спартак Плевен. "Армейците" не получиха особено голям шанс да се върнат в мача и допуснаха първата си загуба в първенството.

След срещата помощник-треньорът на "червените" - Георги Давидов, сподели впечатленията си от видяното. Пред медиите той беше категоричен, че показаното не е истинското лице на тима. 

"Разбира се, че има горчилка и то не малка, защото всички хора, които дойдоха в залата, очакваха нещо по-различно. За съжаление, не можахме да им дадем най-доброто от нашия отбор. Това не е отборът на ЦСКА", заяви Давидов след двубоя

"Може би се получи едно страхотно прегаряне на базата на цялата еуфория, на празника, на новата зала и отбор. Момчетата прегоряха, може би и ние също от скамейката. Така че се получи едно неприятно начало на двубоя и не успяхме да се върнем. След това, отборът на Спартак се разигра доста.

Те имат опитни и добри играчи, повече време са заедно, поради което се стигна до този разгромен резултат. Пак повтарям – отборът на ЦСКА рано или късно ще изглежда по съвсем различен начин.

Трябва да се работи върху абсолютно всичко, защото сме от 3 седмици заедно. Отбор се гради с време, това не може да стане от нищото за месец. Загубихме закономерно, нямаме опита и рутината, за да излезем от подобна ситуация", допълни още той.

Ето какво обещание на феновете след загубата даде центърът Андрей Иванов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички