Шимунджа: В края на сезона ще мислим колко ключова е победата над ЦСКА


Шимунджа: В края на сезона ще мислим колко ключова е победата над ЦСКА
Снимка: Ludogorets.com

1064 0

Предводителят на Лудогорец - Анте Шимунджа, изрази задоволството си след победата с 2:1 над ЦСКА в последен мач от кръга в Първа лига.

„Щастлив съм, че спечелихме. Показахме характер. Стъпихме на краката си, когато не се представяхме добре на терена в някои момент. Те са изключително труден опонент, независимо къде играем срещу тях”, коментира Шимунджа.

Мога да кажа, че до този момент те не бяха играли по този начин, През първите 15-20 минути, ние бяхме по-добрия отбор и контролирахме играта, въпреки новата им схема. След това обаче допуснахме тактически грешки, но това е дерби и има много емоции. Аз съм доволен от реакцията, която показаха моите футболистите ми. Това е Лудогорец, трябва да го правим. В хода на седем дни ще изиграем три важни мача за нас. За да се стигне до това положение, значи сме си свършили работата преди това.

„В края на сезона е важно къде си. Тогава ще мислим колко ключов е този успех над ЦСКА. В момента не сме първи, но е добре, че трупаме точки. От всеки мач можем да извлечем поуки и да трупаме опит. Независимо дали играеш срещу най-добрия отбор в света или не. Важно е, че спечелихме дербито, ще се насладим на победата и от утре ще мислим за мача с ХИК Хелзинки”, завърши специалистът. А какво каза Саша Илич, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички