Босът на Сепси: Много ще се радвам, ако направим равен с ЦСКА


Босът на Сепси: Много ще се радвам, ако направим равен с ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1712 0

Собственикът на Сепси Ласло Диосеги призна, че очаква труден мач срещу ЦСКА довечера. В първия двубой, игран в София, румънците победиха с 2:0, а Диосеги се надява резултатът от реванша да е равенство.

Плановете на боса на Сепси

"Ще бъде много труден мач, много ще се радвам, ако завършим наравно. Сега има твърде много да мислим за групите. Ако отстраним ЦСКА София, ще играем с Актобе, който е атлетичен отбор от това, което чух", заяви босът на румънците, цитиран от iamsport.ro.

"Запознати с отбора казват, че са по-силни от нас, но ние сме по-добри в тактически план. да видим дали ще ги преодолеем и с кой ще се паднем в плейофите", продължи румънецът, явно отписвайки българския гранд.

Мечтата за групите

"Да се класираме в групите би било нещо изключително, най-голямото постижение в историята на клуба", допълва Диосеги. 

Диосеги дори е сънувал реванша

Пред "Fanatik" пък румънецът разкрива, че дори е сънувал мача и той е завършил с равенство 1:1. "Сънувах точния резултат: 1:1. В съня поведохме с 1:0, а те изравниха в 70-ата минута и е супер добре, че не губим и продължаваме напред", разказва Диосеги пред изданието. Стражът на Сепси пък се надява да не допускат гол довечера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички