Алекс Фрай отсече: ЦСКА рушеше играта, но не им оставихме никакви шансове


Алекс Фрай отсече: ЦСКА рушеше играта, но не им оставихме никакви шансове
Снимка: Lap.bg

1021 0

ЦСКА игра достойно и като равен с равен с швейцарския гранд Базел, но отпадна от плейофния кръг за влизане в групите на Лигата на конференциите с общ резултат 1:2.

Куп сериозни пропуски от родния тим, както и две грешки в отбрана спряха "червените" от рекордно 3-о поредно участие в групи на евротурнирите. Не така обаче смята треньорът на швейцарците - Алекс Фрай, който след двубоя сподели, че неговият отбор е доминирал през целия мач.

"Класирахме се заслужено в групите в Лигата на конференциите. Изиграхме добър мач. Трябваше да наваксаме пасив от първата среща. Имахме план и го изпълнихме. Отне ни малко повече време, но нашият съперник единствено се стремеше да руши играта. Беше ясно, че има напрежение върху момчетата и затова съм изключително радостен за отбора. Бяхме готови и за сценарий, в който нещата не се получаваха така.", заяви Фрай пред медиите.

"Много съм доволен от представянето на отбора. Всяка секунда и всяка минута футболистите опитваха да притискат съперника. В края всички усилия се отплатиха. Не им оставихме никакви шансове. Доминирахме през цялото време, играхме на високо темпо и много желание желание, показахме воля. Вторият гол на Михи Ланг беше постигнат именно по този начин - с много воля, но такива неща се получават често във футбола.

Опитните играчи като Фаби Фрай и Ланг ни помогнаха много. Младите също се представиха отлично. Всеки знаеше своята роля на терена и се постара да я изпълни по най-добрия начин. Поставихме съперника под натиск и чакахме да се пречупи. Бяхме търпеливи, вкарахме първи гол, а след това и втори. Искам да благодаря на феновете, че повярваха в отбора и дойдоха на стадиона да ни подкрепят", допълни още той.

Ето какво каза капитанът на "армейците" Юрген Матей след загубата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички