Акрапович за ЦСКА: Категорично не изпитвам никакви чувства към този отбор


Акрапович за ЦСКА: Категорично не изпитвам никакви чувства към този отбор
Снимка: Lap.bg

6255 0

"Не изпитвам никакви чувства към този отбор". Това заяви треньорът Бруно Акрапович за ЦСКА, след като името му беше свързано с поста в Левски.

"Аз съм професионалист. Ако някой търси треньор, мога да говоря за своите качества и за вижданията си за играта. ЦСКА беше само един епизод от моята кариера и знаете, че нещата не се случиха по най-добрия начин. Имаше някои разминавания и отношение, което няма как да ценя. Ето защо мога да кажа категорично, че в момента не изпитвам никакви чувства към този отбор", заяви босненецът пред "Мач Телеграф".

За Локо (Пд), откъдето го отмъкнаха "червените", Акрапович пази топли чувства и хубави спомени.

"В Пловдив със сигурност изживях най-щастливите си моменти в треньорската кариера. Точно заради това обичам и България и ще остана свързан с хубавата ви страна, независимо какво ще предложи животът в бъдеще. Поздравявам всички, които обичат Локо, и които са част от нашите успехи в последните години!", заяви той.

Запитан дали може да бъде видян на трибуните по време на мача между Левски и "смърфовете", треньорът заяви, че няма такива планове. Той си е в родината, при майка си, и иска да отдели време на семейството си. "Вероятно от лятото ще се заема с ново предизвикателство", уточни Акрапович. А дали Акрапович ще застане начело на Левски четете в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички