Саша Илич обясни контузиите в ЦСКА и отсече: И да бием Лудогорец, не сме си свършили работата


Саша Илич обясни контузиите в ЦСКА и отсече: И да бием Лудогорец, не сме си свършили работата
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

14542 0

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след успеха с 2:0 над Черно море на старта на плейофите в Първа лига. Сръбският наставник остана доволен от успеха и поясни ситуациите с травмите на Иван Турицов и Брадли де Нойер.

"Труден мач, трудна победа, в края вкарахме, но пък през първото полувреме пропуснахме много. Знаехме, че Черно море е играл 120 минути мач преди няколко дни и че трудно ще може да издържи до края на този ритъм, който налагахме. Знаехме, че са много добър отбор с много добър треньор и че ще ни бъде трудно срещу тях. Длъжни сме да се борим до края. Трябва да играем до победа във всеки един от тях. Докъде ще стигнем - ще видим.

Какви са контузиите на Турицов и Де Нойер от ЦСКА?

Турицов има проблем с адуктора, усети проблем на почивката и го заменихме. Де Нойер според мен разтегна. Махмутович е наказан, няма какво да направим. Важни са и ще се ползват за следващите мачове.

За този мач съм преценил, че тези играчи ще ми свършат най-добра работа. И преди съм казвал, че имаме 22 футболисти и всеки трябва да е готов да влезе във всеки момент и да помогне на отбора.

Трябва да мислим мач за мач - да, следващият е срещу Лудогорец, но дори да го спечелим, още не сме си свършили работата" - завърши сръбският специалист" - сподели Илич.

Вижте как ЦСКА за малко да се удави в "морето", но изплува като лидер след голове в края (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички