Свързват Бруно Акрапович с Левски, той разясни ситуацията


Свързват Бруно Акрапович с Левски, той разясни ситуацията
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4350 0

Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА - Бруно Акрапович, е свързван с поста на Елин Топузаков в Левски. Босненецът призна, че досега не е контактувал със "сините", но е отворен към свякаква работа и за него е чест да го свързват с гранда от "Герена".

Какво мисли за работа на "Герена"?

"Чух за това (че е предложен на Левски, б.а.), но не мога да кажа нищо повече. Лично не съм инициирал контакт, наясно съм как стоят нещата във футбола. В момента съм свободен и съм отворен за всякакви предложения. Наясно съм със стандартите в българския футбол и мога да кажа, че за мен е чест името ми да бъде свързвано с клуб като Левски", обясни Акрапович пред "Мач Телеграф".

Имал ли е контакт със "сините"?

"Категорично не съм имал контакт с някой от ръководството на клуба. За последно говорих с Цанко Цветанов покрай трансфера на Ел Джемили, който, както знаете, играеше при мен в Кипър в началото на годината. Казах му мнението си искрено и според моите виждания. Впоследствие момчето премина на “Герена”, което според мен е отличен шанс за него да направи следващата крачка в кариерата си.

Освен за него Цанко ме пита и за един друг футболист - защитник, който според мен обаче не притежава класа да е полезен за отбор като Левски", допълни наставникът, който е безработен след раздялата си с кипърския Акритас. А ето с кой друг роден клуб свързваха Акрапович през март.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички