Линдсет: Мога да обещая на феновете, че нищо не е приключено до самия край


Линдсет: Мога да обещая на феновете, че нищо не е приключено до самия край
Снимка: Lap.bg

7109 0

Полузащитникът на ЦСКА Джонатан Линдсет заяви, че може да обещае на феновете, че тимът ще се бори до края за титлата. Днес "червените" победиха Черно море с 2:0 и дръпнаха с 2 точки на Лудогорец. Шампионите обаче водят в своя мач срещу Локомотив (Пловдив), който тече.

"Единственото, което мога да обещая, е, че нищо не е приключило до самия край. Ще се борим до края. За всички в клуба е важно да станем шампиони", заяви той след победата. Линдсет вкара втория гол в двубоя в Пазарджик. 

"Доволен съм от мача. Беше качествен. Накрая вкарахме два гола и спечелихме. Феновете искат да виждат положения и голове. Днес беше облекчение, защото създадохме много положения, вкарахме само два гола, но важното е, че спечелихме", продължи Линдсет.

"Беше труден мач, краката ни са изморени и ще видим кой е в състояние да играе срещу Лудогорец. Но имаме футболисти, които се завръщат от контузии и наказание, надявам се да сме подготвени", каза още норвежецът. А ето какво заяви Саша Илич след успеха. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички