Георги Илиев за битката: Лудогорец е удобен за ЦСКА и можем спокойно да го бием


Георги Илиев за битката: Лудогорец е удобен за ЦСКА и можем спокойно да го бием

14102 0

Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла, бе гост в предаването "Арена спорт" по БНТ, за да коментира най-вече битката между "червени" и "зелени" за титлата от Първа лига през настоящия сезон.

Специалистът е категоричен, че възпитаниците на Саша Илич имат всички предпоставки да спрат изумителната серия на Лудогорец най-вече, защото клубът е в трансферна криза и е направил куп грешни сделки през последните две години.

Мнението на Майкъла

"Надявам се щастието да се обърне към ЦСКА в битката с Лудогорец. За да станеш шампион трябва да биеш добрите - ЦСКА и Левски. Ние не се представихме добре в мачовете с тези опоненти. Саша Илич се представя добре с тези играчи. Той завари отбор, който имаше определен стил. Той има и късмет. Играчите, които той доведе, не са с добро качество за ЦСКА. Лудогорец направи най-слабата си селекция от години. Ние на това разчитаме.

Вътре в себе си ми е ЦСКА. Много пъти съм бил шампион и много клубове сме отстранявали. Винаги в сърцето ми е ЦСКА. На Лудогорец вече втора година му е много лоша селекцията. Това му е най-грешната селекция, откакто съществува. Ние на това разчитаме, в момента Лудогорец е удобен за ЦСКА и можем спокойно да го бием, стига да не сме уплашени, както до сега всичките мачове срещу Лудогорец и Левски играем много уплашено - това не е ЦСКА.

Ако искаш да си шампион и да знаеш каква е тази фланелка и този стадион - това е ЦСКА, но те нямат сърцето. Чужденците излизат, за да си получат заплатите и заради това излизат страхливо, за да не загубят тези мачове", категоричен бе бизнесменът.

Вижте кой тим може да отърве ЦСКА от "отписан" играч!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички