Алан Пардю: В ЦСКА не бих влизал в конфликт с Бруно Акрапович


Алан Пардю: В ЦСКА не бих влизал в конфликт с Бруно Акрапович
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2211 0

Техническият директор на ЦСКА Алан Пардю направи любопитен коментар, че не би си позволил да влезе в конфликт със старши треньора Бруно Акрапович, защото го плаши. Пардю сподели шеговито, че на "Българска армия" често се появяват плашещи хора, най-често от отбора по борба, който тренира там.

"Към нашия клуб има прикрепен отбор по борба и хората от него често се появяват на тренировъчния терен. Някои от тях са доста плашещи! Освен това аз лично не бих влизал в конфликт с треньора Бруно Акрапович", сподели Пардю пред британския таблоид The Sun.

"Тренировъчната ни база разполага с комплекс от няколко бунгала, където играчите да спят. Това означава, че ако в Лига Европа имаме късен мач, както ни се случи преди Коледа, но сутринта в 9:00 часа може да проведем тренировка. В Англия такова нещо е невъзможно да се случи. Теренът ни за тренировки е на ниво Чемпиъншип, но в игрови план можем да създадем проблеми на отбори като Бърнли и Лийдс", смята Пардю.

"Основната разлика е, че цената, която получаваме от играчите е несравнима с Англия. За парите, които взимат те наистина работят добре. Футболистите ни са смесица от местни момчета, южноамериканци и други чужденци. Космополитен микс", коментира англичанинът.

"Подписах договор за две години, но сме се разбрали, че ако получа хубава оферта, може да си тръгна по-рано. Но знаете ли какво? Тук много ми харесва. Чувствам се освежен и презареден. Хората са прекрасни и храната е хубава. Няма и ВАР, а това ме кефи", добави още той.

А защо Алан Пардю смята, че Кирил Домусчиев е в конфликт на интереси - четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички