Светло бъдеще: Малки фенове на ЦСКА си направиха собствен фен клуб (СНИМКИ)


Светло бъдеще: Малки фенове на ЦСКА си направиха собствен фен клуб (СНИМКИ)
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

1506 0

Седмицата за ЦСКА започна с негативни новини. Те бяха свързани с новото забавяне на реконструкцията на стадион "Българска армия" поради поредната внесена в последния момент жалба.

"Червените" фенове бяха бесни от наученото, а тепърва предстои да разберем развръзката на случая. Въпреки всичко това обаче, "армейците" все пак намериха повод отново да се усмихнат.

Някои от най-младите запалянковци на тима, част от "Армейското училище" на ЦСКА, сами сформираха свой собствен фен клуб. Той носи името "Малките армейци", а децата вече имат химн, правила и направиха първия си транспарант, който скоро ще бъде издигнат от трибуните на "Армията".

Ето какво написаха от клуба по повода в социалните мрежи:

"В неделя беше основана най-младата агитка на ЦСКА! Децата от Армейското училище създадоха фракцията „Малките армейци“. Малчуганите избраха сами име, измислиха химн, нарисуваха първия си транспарант и написаха правилата на агитката, с които може да се запознаете в колажа по-горе.

След двата урока през ноември и изчистване на детайлите по хореографията, изготвеният от тях транспарант ще бъде разпънат в сектор „В“, а песента им ще огласи ст. „Българска армия“.

Поздравяваме децата от Армейското училище за инициативността, ентусиазма и отдадеността, които демонстрират по време на всеки един урок! Това е истинският дух на ЦСКА"!

Същевременно батковците на малките "армейци" се готвят за действие след поредната пречка пред реконструкцията на техния дом.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички