Адалберто Пеняранда от ЦСКА е в топ 10 на най-скъпите трансфери на Уотфорд - близо 10 млн. паунда


Адалберто Пеняранда от ЦСКА е в топ 10 на най-скъпите трансфери на Уотфорд - близо 10 млн. паунда
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2487 0

В доста любопитна класация попадна играещият в ЦСКА под наем Адалберто Пеняранда. 23-годишният венецуелец е сред 10-те най-скъпи трансфера в историята на английския Уотфорд, чиято собственост е, информира "Хертс Лайв".

Той е на 8-мо място сред всички покупки в историята на клуба, като посочената цена, платена за него, е 9,54 милиона паунда. Те са били заплатени на италианския елитен Удинезе, откъдето отива при "стършелите" през 2016 година.

Неговият трансфер е оценен от англичаните като "бедствие". Той има едва 4 двубоя за Уотфорд, като те са в различните купи, а не във важен сблъсък. Откакто е в Уотфорд, Пеняранда се мести под наем постоянно, като е бил временно в Гранада, Удинезе, Малага, Ойпен и сега ЦСКА.

За момента венецуелецът е оценяван на едва 1 милион евро - над 10 пъти по-малко от сумата, която е била заплатена за него преди 4 години от Уотфорд. В класацията за най-скъпи трансфери в историята на клуба попадат познати имена като настоящите футболисти на Евертън Абдулай Дукуре и Ричарлисон.

Най-скъп е Исмаила Cap, за когото Уотфорд плаща 27 милиона паунда на Рен. А БФС и ЦСКА "режат" молбата на Левски за отлагане на дербито.

Следващият мач на ЦСКА е в Лига Европа – срещу Йънг Бойс в четвъртък (26 ноември) от 19:55 часа в София. Според bet365 бонус код коефициентът за победа на „червените“ е 4.20, а ставката за нещо почти немислимо – българският клуб да спечели трофея, е 1001.00.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички