БФС и ЦСКА "режат" молбата на Левски за отлагане на дербито


БФС и ЦСКА "режат" молбата на Левски за отлагане на дербито
Снимка: БГНЕС

1428 0

Българският футболен съюз почти със сигурност ще отхвърли молбата на Левски за отлагане на дербито с ЦСКА, твърди "Мач Телеграф". По програма двубоят трябва да се изиграе на 21 ноември, но от лагера на "сините" желаят отлагане на мача заради големия брой заразени с коронавирус футболисти в тима.

Припомняме, че 11 играчи на Левски и още шестима служители дадоха положителни резултати през миналата седмица, което доведе до отлагането на друго дерби - това с Локомотив Пловдив. В момента отборът е разпуснат и не се води тренировъчен процес.

Карантинираните играчи пък ще бъдат свободни едва 2-3 дни преди мача и няма да имат достатъчно време за подготовка. За да може БФС да отложи мача, от ЦСКА трябва да дадат съгласие, което изглежда малко вероятно. В началото на сезона "червените" също искаха отлагане на техни мачове в Първа лига заради квалификациите в Лига Европа, но молбите им не бяха уважени.

Междувременно се появиха информации, че легендата на Левски Георги Иванов - Гонзо се завръща към треньорството (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички