Акрапович потвърди: Поемам ЦСКА


Акрапович потвърди: Поемам ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1974 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович потвърди информация на "Труд", че от следващата седмица ще седне на "горещия стол" на "Българска армия", заставайки начело на ЦСКА. Спечелилият два пъти Купата на България специалист ще наследи Стамен Белчев, който беше уволнен след 1:1 срещу Арда преди две седмици. 

"Да, вярна е тази информация. Това мога да кажа към този момент само, тъй като имам други служебни ангажименти", лаконичен бе босненският треньор пред портала "Gong.bg", но не даде повече подробности за преговорите с "червените". 

Според първоначалната информация, договорката на Акрапович с Локо (Пд) може да бъде разтрогната по всяко време, ако треньорът сам иска да напусне при по-добра оферта от страна на друг отбор. Както е известно, въпреки успехите в последните години, в Пловдив разполагат със скромен бюджет и заплатите в клуба са далеч от тези, които получават треньори и играчи в ЦСКА. 

Очаква се в следващите часове да има повече информация, а самият треньор да бъде представен за нов наставник на ЦСКА в началото на седмицата. Ето и как се е стигнало до сделката между Акрапович и ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички