Бруно Акрапович разкри целта пред ЦСКА и ще води ли Анте Аралица в тима


Бруно Акрапович разкри целта пред ЦСКА и ще води ли Анте Аралица в тима
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

2359 0

Бруно Акрапович вече на няколко пъти потвърди пред различни български медии, че наистина има договорка с ЦСКА и ще поеме отборът. Доскорошният наставник на Локомотив (Пловдив) дори вече назова целите пред "армейския" клуб.

Те остават непроменени и високи - шампионска титла. След като стана ясно, че той ще поеме "червените", започна да се спекулира, че ще доведе със себе си Анте Аралица, с когото работи заедно в пловдивския тим и който бе водеща фигура на "смърфовете".

Бруно обаче призна, че няма да има подобен ход. Освен това, той разкри, че няма да взима своите помощници от Локомотив (Пловдив) в новия си тим и ще разчита на хората в ЦСКА за сформиране на щаба и ги определи като "качествени хора".

"Продължавам в ЦСКА, разбрахме се. Сам си тръгвам от Локомотив, помощниците остават. Помощниците в ЦСКА са качествени хора, на тях ще разчитам. В Локомотив имах не отличен, а уникален период. Ще ми остане в главата за цял живот. Няма да водя Аралица в ЦСКА, да се знае. Желая много успехи на Локомотив. Целта в ЦСКА е ясна - шампионска титла" - сподели Акрапович пред "блиц".

А какви са показателите на Бруно Акрапович срещу водещите 3 отбора у нас - Лудогорец, ЦСКА и Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички