Трагична смърт нахъсва Чико срещу ЦСКА


Трагична смърт нахъсва Чико срещу ЦСКА

7781 0

В минорно настроение ще излезе отборът на Чико (Бяга) за домакинския мач срещу ЦСКА. Историческият за скромния тим двубой ще се проведе тази неделя от 14,15 часа на градския стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик. Играчите на аматьорския тим още не са се отърсили от жестока трагедия, която сполетя техния съотборник и същевременно финансов благодетел на Чико Георги Михайлов-Бунара.

Бизнесменът загина на място в автомобилна катастрофа в края на август. 35-годишният лидер на отбора бе играещ президент, но никога няма да види осъществената си мечта неговият тим да се противопостави на гранда ЦСКА.

Брат му - Йордан Михайлов, който е играещ изпълнителен директор в Чико, разкри мъката си пред "България Днес".

"В момента съм на гробищата, изнасяме 20 дни на брат ми. тежко е, много тежко! Няма мерна единица на трагедията, която изживяваме. Целият отбор загуби един голям приятел, аз загубих брат. Ще играем за неговата памет", пророни Михайлов, който сега движи цялата организация във футболния отбор от село Бяга.

Въпреки траурното настроение Чико ще се опита да превъзмогне болката и да излезе с чест от мача с "армейците".

"ЦСКА е от друго ниво, набраха инерция. Гледахме им мачовете до момента. просто на този отбор не му е мястото във "В" група. Ще се опитаме да се противопоставим, доколкото можем. Имаме интересни футболисти, но и доста контузени. За повечето момчета този мач ще бъде връх в кариерата. Ние нямаме какво да загубим. Казах им да излязат на терена и да се насладят на двубоя. Резултат не гоним", каза Михайлов, който ще бъде сред титулярите в халфовата линия на Чико.

Той обяви, че голямата звезда на отбора Николай Манчев, който е бивш играч на ЦСКА и "Ботев" (Пд), на 99% отпада от сметките заради контузия.

Изпълнителният директор разкри още, че агитката на ЦСКА е изпочупила сектора за гости при предишната си визита в Пазарджик миналата седмица. Наложило се да се заваряват нови железа и да се подсилва оградата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички