Ясно е кой ще бъде новият спортен директор на "червените"


Ясно е кой ще бъде новият спортен директор на "червените"
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3065 0

Любимецът на феновете Велизар Димитров по всяка вероятност ще замени Пламен Марков като спортен директор на ЦСКА, твърдят запознати пред "Тема Спорт". Настоящият главен скаут на "червените" ще поеме функциите на бившия си треньор в клуба и националния отбор. Както SportLive.bg вече написа, Марков ще поеме поста изпълнителен директор на "Армията".

Димитров ще е полезен в ролята на спортен директор, предвид това, че е отлично запознат със селекционните процеси в клуба, а и е достатъчно представителна фигура. Мнозина го определят като най-значимия футболист на ЦСКА през новия век. Той бе назначен за главен скаут на клуба през октомври 2016 г.

ПЕНЕВ ПОСОЧИ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ В ЦСКА И "ЗАХАПА" ЦСКА 1948

За поста на спортен директор се спряга още едно име като окончателното решение по този въпрос ще бъде взето тези дни, пише "Тема Спорт".

В ЦСКА се очакват и други промени. За това анонсира босът на клуба Гриша Ганчев в интервю отпреди около 3 седмици. Той посочи, че ще се предприемат мерки, свързани с школата. За промени в ДЮШ на клуба намекна и Димитър Пенев по време на изказването си след жребия за 1/4-финалите за Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички