Велизар Димитров: Търпение! ЦСКА скоро ще е шампион


Велизар Димитров: Търпение! ЦСКА скоро ще е шампион

1657 0

"Не са отминали емоциите в мен след загубата от Лудогорец, тъй като загубихме по незаслужен начин. Това бе мач, който бе решен с всякакви други компоненти, но не и футболни, заяви бившият футболист на ЦСКА Велизар Димитров.

Той говори пред официалния сайт на "армейците", като един от любимците на Сектор Г е на мнение, че ЦСКА е бил грубо ощетен от съдията по време на мача от последния кръг на Първа професионална лига.

Димитров сподели, че е свикнал на провокации и че на стадион "Българска армия" напрежението не е нещо ново. Той е оптимист, че клубът върви в правилна посока и резултатите ще се видят на терена в съвсем близко бъдеще.

"Трите точки не бяха от кой знае какво значение, но заради самочувствието на отбора и най-вече заради феновете трябваше да спечелим. За този мач няма как да защитя съдийската бригада и тази част от журналистите, които ни обявиха в пристрастност. Всичко лъсна много скоро, а и се видя реакцията на съдийската комисия", сподели Диимитров за загубата на ЦСКА от разградчани.

За атаките и провокациите срещу ЦСКА бившият национал коментира така: "Атаките срещу нас са толкова много, защото започнахме да се съживяваме. Набираме скорост, ставаме все по-силни и това се вижда с всеки следващ мач. Това, че резултатите на този етап закъсняват, мен лично не ме притеснява, тъй като насоката е правилна. Аз съм убеден, а и то се видя, че имаме отбор, който може да спори с най-добрият в групата, та даже и да го надиграва категорично.

Винаги е имало скандали, защото усещат, когато сме силни. Писма, напрежение за търга, идват някакви хора да подават документи… Би трябвало да сме свикнали, а и г-н Ганчев ще свикне. Аз лично съм на „Армията” от 15-16 години и това са нормални неща, които на мен не ми влияят".

Той е оптимист, че "армейците" вървят в правилната посока, както и, че през следващия сезон ще бъдат шампиони. "Твърдо съм убеден, че сме на правилния път. Виждам с какво разполагаме и как играят момчетата.

Иска се просто търпение от феновете, което не е присъщо за клуб като нашия. Нещата са такива, че ще трябва да почакаме още малко. Убеден съм, че следващите години ще бъдем шампиони".

Относно публиката на ЦСКА любимецът на "червените" заяви: "Публиката срещу Лудогорец беше феноменална, а не само срещу тях. Те са показвали стотици хиляди пъти какво могат да правят. Те могат и мъртвец от гроба да вдигнат. Един голям поклон пред нашите фенове".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички