Голямото дерби на 1/4-финалите за Купата е факт, ето всички двойки


Голямото дерби на 1/4-финалите за Купата е факт, ето всички двойки
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

6005 0

Днес бе изтеглен жребият за 1/4-финалите в Купата на България. Още на тази фаза двата големи фаворити ще се изправят един срещу друг. ЦСКА гостува на Лудогорец, а вместо в началото на февруари, срещите най-вероятно ще се изиграят на 2, 3 и 4 април. 

Единственият отбор по второто ниво на футбола ни - Струмска слава пък ще домакинства на отбора на Септември. И на тази фаза всичко ще се реши само в един двубой, като чак в полуфиналите срещите вече ще са по 2. 

Всички 1/4-финални двойки:

Ботев Пловдив - Черно море

Струмска слава - Септември София

Лудогорец  - ЦСКА

Етър - Локомотив Пловдив

Преди жребия

ЦСКА и Лудогорец се очертават като големите фаворити в надпреварата. Единственият отбор от Втора лига, който продължи е отборът на Струмска слава. Очаква се на днешната церемония да присъства и министърът на спорта Красен Кралев. 

Няма абослютно никакви ограничения в днешния жребий, така че всеки един отбор може да се падне срещу всеки. Домакин ще бъде този, който е изтеглен пръв. Продължава и в тази фаза всичко да се реши в един двубой, като при равенство в редовните 90 минути следвате продължения, а след това може да се стигне и до изпълнение на дузпи. 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички