Португалец поиска титлата с ЦСКА през новия сезон


Португалец поиска титлата с ЦСКА през новия сезон
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1340 0

Полузащитникът на ЦСКА Рубен Пинто даде първото си интервю за официалния телевизионен канал на ЦСКА, след като подписа 3-годишен договор с "червените".

Вчера той се присъедини към тима на лагера в Австрия, а днес проведе първа тренировка. Пинто коментира, че преговорите на ниво клуб-клуб са забавили неговия договор, но е на мнение, че това няма да окаже влияние върху подготовка му. Той добави, че е в ЦСКА, за да вдигне шампионската титла и че никакво друго класиране не устройва него и съотборници му.

"Знаете, че бях преотстъпен. Двата клуба трябваше да преговарят и да стигнат до крайно решение. Сега съм тук и се чувствам много щастлив. Аз съм професионалист и не спирам да тренирам", заяви полузащитникът.

"Хареса ми това, което показахме в последните ни мачове през вече изминалата кампания. Това се дължи на целия отбор и трябва да продължаваме по същия начин. За в бъдеще трябва да показваме още по-добра игра, за да радваме феновете. Аз съм тук, за да стана шампион. Целият отбор го иска и стъпка по стъпка ще се борим да станем шампиони", съобщи Пинто.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички