От "Ред Енимълс" обявиха: Имаме сериозен проблем с плащането

Днес е крайният срок, в който трябва да бъдат платени парите за емблемата и активите на ПФК ЦСКА АД, които са оценени на 8 милиона лева. "Ред Енимълс" спечели търга в края на май месец миналата година, но адвокатът на фирмата днес сподели, че има голям проблем с плащането на въпросната сума.

"Искам да ви информирам, че имаме сериозен проблем с плащането на активите, с оглед на това, че както вече се установи съдебно, в активите е включен имот, който не е собственост на несъстоятелното дружество. Синдик Дора Милева е уведомена неколкократно за това обстоятелство, съда по несъстоятелността също, но въпреки това към момента в крайна сметка срокът ни изтича, притиснати сме до стената.

ЦСКА е най-подкрепяният в домакинства тим в Първа лига

Общо 145 730 фенове са били на мач от началото на сезона в Първа професионална лига, показа изследване на сайта transfermarkt.com. На най-много ф...

Става въпрос за 10 дка на морската ивица, това е много сериозен актив, и като инвестиционно позициониране на нашата оферта и като чисто икономическа логика, ние сме предложили тези пари с преценка на всички активи, към момента това ни създава изключителен проблем, ние сме наясно, че тази собственост, не я придобиваме, тъй като плащаме нещо, което няма да го придобием", заяви адвокатът на "Ред Енимълс" Станислав Трендафилов.

ПЕТЪР ЖЕКОВ: НЯМАМ НЕРВИ ДА ХОДЯ НА СТАДИОНА И ДА ГЛЕДАМ ЦСКА

Още по темата

Please select answer!