Петър Жеков: Нямам нерви да ходя на стадиона, ЦСКА стана като Лудогорец и Левски

Легендата на ЦСКА Петър Жеков говори пред "Меридиан мач" за случващото се в клуба, националния отбор и бъдещето на футбола у нас.

"Сега всички говорят за емблемата. На мен ми изглежда лесна работа - ръководството трябва да плати сега милион и да разсрочи следващите си плащания. Държавата ще е доволна, феновете и те, клубът ще вземе базите за 30 години.

Първият българин със "Златна обувка" празнува 74-и рожден ден (ВИДЕО)

На 10-и октовмри тази година една от най-големите легенди на българския футбол Петър Жеков празнува своя 74-и рожден ден. Нападател №1 в историят...

Напоследък ЦСКА не ми харесва като игра, но това не ме изненадва. Аз нямам и нерви да ходя на стадиона да ги гледам. Лудогорец играят с 10 чужденци и един българин, Левски и те така. По този път е тръгнал и ЦСКА. Това е много вредно за националния отбор. Хубаво е веднага да се наложат ограничения да играят до трима чужденци в отборите и въобще да нямат право да ги натурализират.

Ръководството на ЦСКА има нови проблеми: Има ли в активите на тима включени земи, които не са тяхна собственост?

Не знам защо не пускат младите български таланти да играят. В ЦСКА мога да посоча 4-5 момчета, които не само са готови да играят в първия отбор, но и да са титуляри. Има едно момче, което лично аз съм го учил. Каквото знае Петър Жеков, знае и то. Мартин Смоленски се казва", заяви Жеков.

Още по темата

Please select answer!