Клуб от Мейджър лийг се огледа в звезда на ЦСКА


Клуб от Мейджър лийг се огледа в звезда на ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1115 0

Полузащитникът на ЦСКА Тиаго Родригес е пред трансфер в канадския Ванкувър Уайткапс, който се подвизава в Западната конференция на Мейджър Лийг Сокър, твърдят в страната. Според различни източници португалецът е един от вариантите пред новия наставник на тима Марк Дос Сантос, който възнамерява да направи сериозни промени в отбора на "синьо-белите“.

"Когато говорим за играчи с изтичащи договори, името, което изниква в съзнанието ни, е това на португалския плеймейкър Тиаго Родригес. В момента той играе за българския ЦСКА, чийто тим обикновено е на върха в класирането и играе в Лига Европа.

ЕЛ МАЕСТРО СПИРА ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ С ТИАГО

Кариерата му до този момент не е от най-впечатляващите, но играчи от подобни първенства са показвали, че се справят добре в Мейджър Лийг Сокър. Тиаго е играл за Порто, има осем гола и 12 асистенции през сезона 2017/2018 и е полузащитник, който бележи. Действа добре дефанзивно и бил добър избор в система 4-3-3“, пише издание от Канада.

Наскоро "Тема Спорт" включи Родригес сред играчите, с които ЦСКА може да се раздели през зимата. Повече по темата четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички