ЦСКА обмисля раздяла с трима футболисти


ЦСКА обмисля раздяла с трима футболисти
Снимка: БГНЕС

3128 0

От ЦСКА обмислят да се разделят с трима от своите футболисти през зимата. През зимния трансферен прозорец ръководството на ЦСКА ще реши дали да предложи нов договор на вратаря Витаутас Черниаускас. Неговият контракт изтича през лятото на 2019 г.

След края на есенния дял "армейците" ще привлекат двама или трима нови, като сред тях може да е звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев. За плеймейкъра имаше преговори и през лятото, но тогава той отказа на "червените", пише "Тема спорт".

Столичани ще се разделят с поне двама или трима футболисти след края на есенния дял. Възможно е част от по-младите състезатели да бъдат преотстъпени. Етър проявява интерес към привличането за постоянно на бранителя Гълъбов и халфа Колев, като двамата са преотстъпени на "Ивайло" до края на тази година.

Също така бъдещето на Тиаго Родригес в ЦСКА ще стане ясно до няколко седмици. Договорът на португалеца изтича през лятото на следващата година. По-рано този сезон двете страни имаха предварителни разговори, но не се стигна до споразумение.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички