Христо Янев остана много доволен от играчите си, коментира и бъдещето си в ЦСКА


Христо Янев остана много доволен от играчите си, коментира и бъдещето си в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1451 0

Треньорът на ЦСКА Христо Янев изрази задоволството си от победата на своя тим над големия съперник Левски с 2:3. Янев коментира и бъдещето си, като разкри, че въпросите за това трябва да бъдат зададени към ръководството на тима.

"Мачът мина по нормален начин - създадохме положения за гол. Вярно, че допуснахме грешка в защита, но реакцията на отбора бе страхотна. Върнаха се в срещата и я спечелихме. ЦСКА догодина ще е един много силен отбор.

Не бяхме концентрирани при положенията си през първото полувреме и за това не вкарахме повече. Вкарахме обаче в моменти, когато бяхме притистнати от противника и те се връщаха в мача. Може да има физически проблем с момчетата, да. Те изпълниха моите планове. 

Десподов започна на върха на атаката, тъй като разполагаме с ограничен брой футболисти. Надявам се Каранга по-бързо да оздравее и догодина да го ползва човекът, който ще води тима. Използвахме Кирил, защото е бърз и знаехме, че ще създаде проблеми, както и стана. Той е млад, пред него има добро бъдеще, има страхотни качества. Трябва по най-бързия начин да обработва информацията, която получава. 

За мен тази победа е много специална. С моя щаб преминахме през много трудности, имаше нервни моменти, но ние се справихме. Дербито беше емоционално и вдъхновяващо - напомни ми, когато бях футболист. Играхме срещу Левски, те създават ситуации, искат да бият - футболистите на ЦСКА обаче се справиха страхотно. 

За контузиите на Манолев и Джеферсон не знаем нищо още, но се надявам да им няма нищо.

Все още не знам какво ми е бъдещето. Казах и преди - поел съм ангажимент сега. Дали се получава и дали ще остана има други хора, които трябва да решат и трябва тях да питате за бъдещето ми."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички