Босът на ЦСКА: Бих поканил Сираков в клуба, Спас Русев играе по правилата


Босът на ЦСКА: Бих поканил Сираков в клуба, Спас Русев играе по правилата
Снимка: Оф. сайт на Литекс

2771 0

Единият от собствениците на ЦСКА - Гриша Ганчев, разкри какви са отношенията му към Левски, неговия собственик Спас Русев и "синята" легенда Наско Сираков. Бившият собственик на Литекс говори в предаването "Код Спорт". "Левски не ги мразя, те са ми безразлични и за тях или добро, или нищо", коментира той.

Ганчев призна, че има двама приятели левскари - треньора Люпко Петрович и легендата Наско Сираков. "Наско не е бил близо до това да получи пост в ЦСКА, но бих му предложил. Той знае материята, не е корумпиран и е работяга. И на Люпко може, чакам го да се върне от Руанда. Все пак важен човек отиде от Челси в Манчестър, защо не?", сподели още той.

ГАНЧЕВ ИСКА ЗА ТРЕНЬОР "СИНЯ" ЛЕГЕНДА, ГОТОВ ДА ДАДЕ СОЛИДНА СУМА

Благодетелят на "червения" клуб призна, че има добро мнение за собственика на "сините" Спас Русев. "За него съм убеден, че играе по правилата. Преди 20 години съм му помагал с една фирма, оттогава съм го виждал 2 пъти. Левскар е. Дали бих седнал с него в една ложа? Малко ми идва ту мач тая лудница по стадионите, но никога не казвай "никога", каза още той. Категорично различно е мнението му за Лудогорец и Кирил Домусчиев. Повече по темата четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички