Г-н Кукоч, извинявайте, че не сте ни разбрали


Г-н Кукоч, извинявайте, че не сте ни разбрали

3517 0

"Вчера страницата Sportline.bg написа лъжи за мен. Аз ще се свържа с адвоката си и ще ги съдя! Те писаха, че ще бягам от ЦСКА, а това не е вярно. Не ми пука за журналистите, но това просто не е вярно. Не ми пука за журнасилсите, но не искам те да пишат лъжи за мен! ЦСКА ми даде шанс да играя и отново да се наслаждавам на футбола. Благодарение на ЦСКА, защото аз играя за тях, ще получа повиквателна за националния отбор на Босна. Аз уважавам ЦСКА и не съм боклук!".

Тези няколко изречения представляват статус на играча на ЦСКА Тончи Кукоч, който очевидно не е доволен от факта, че с неговото име някои медии се опитват да правят сензация.

Вчера спортен сайт излезе с информацията, че Тончи Кукоч е аут от ЦСКА, заради чувство на солидарност към Стойчо Младенов. "Новината" все още е на страниците на въпросната медия, която не считаме за нужно дори да назоваваме.

Предполагаме, че г-н Кукоч е визирал споменатата медия, а не нашата, защото в противен случай г-н Кукоч се е объркал.

"Тончи Кукоч попадна в групата на ЦСКА за мача, след като се спекулираше, че хърватинът е съпричастен с напускането на Стойчо Младенов и също ще пожелае да си тръгне от "Армията", информира БГНЕС", гласи новината, в която "вчера" е упоменато името на Тончи Кукоч. ВИЖТЕ Я НА ТОЗИ ЛИНК

Ако визира упоменатата информация, молим за извинение г-н Кукоч, защото не е разбрал съдържанието напълно. "Спекулираше" е дума, която осмива и порицава нелепи информации, които излизат във всички медии за събития по света и у нас. В никакъв случай не сме искали да накърним името на Тончи Кукоч, а по-скоро да подчертаем абсурда в спекулациите, че левият бек на ЦСКА ще напусне.

В заключение редакторският екип на Sportline.bg заявяваме, че никога не бихме си позволили да обиждаме, клеветим и хулим спортистите в България. Затова и сме единствената медия, която цитира коректно всички източници на информация в медиите и изпипва до последен детайл всяка своя и чужда информация. Когато е възможно, проверяваме всяка информация, публикувана на нашия сайт, и се стараем да сме напълно обективни и безпристрастни в отразяването на спортния живот у нас. Всичко това с цел да задоволим интересите и на най-претенциозните и най-жадните за информация потребители в интернет пространството.

И ако бъркаме, ще се извиним. Както се извиняваме на г-н Тончи Кукоч, че не е разбрал напълно какво поднасяме като информация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички