Томов шокира: Голяма част от феновете ни искаха да паднем от "Ботев"


Томов шокира: Голяма част от феновете ни искаха да паднем от "Ботев"
Снимка: БГНЕС

1586 0

Главният акционер в ЦСКА Александър Томов призна това, което досега твърдяха само медиите - че фенове на отбора са искали "червените" да паднат от "Ботев" (Пловдив) в последния кръг на редовния сезон. Целта - да пратят вечния съперник "Левски" в долната шестица. Обезпокоителното е, че това са искали "голяма част от феновете".

"Те искаха да паднем от "Ботев" и водеха кампания за това, призна Томов пред "Нова". - Но не това е основната причина за загубата ни. Просто ЦСКА игра слабо, а "Ботев" - силно".

Все още силният човек в ЦСКА отрече да има проблем със заплатите на футболистите, въпреки че се говори за две неизплатени месечни възнаграждения, което може да стане повод за нови бягства на играчи.

Той опроверга информацията, че има конфликт с боса на Лудогорец Кирил Домусчиев. Както е известно, двата тима досега водеха битката за титлата в България.

Томов заяви, че не е обвинявал Домусчиев в нечестна игра.

"Казах само, че е лесно да управляваш проект като Лудогорец, когато зад гърба си имаш големи приватизирани заводи. Но не съм казвал, че тези сделки са съмнителни или нечестни. После някой е предал думите ми на г-н Домусчиев и не знам как е предадено, но той реагира - негова си работа", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички