Европейските медии се дивят на "ренесанса на ЦСКА"


Европейските медии се дивят на "ренесанса на ЦСКА"
Снимка: БГНЕС

2867 0

Френският спортен сайт "SoFoot" публикува обширен материал за "ренесанса на ЦСКА", който се завърна в българския елит след един "луд" сезон в аматьорския футбол. Според аналитичната статия със спечелването на Купата на България момчетата на Христо Янев (по това време) за върнали рокенрола във футбола.

ЙОРДАНЕСКУ ПРОБВА ДА СПЕЧЕЛИ ФЕНОВЕТЕ

Според французите, ЦСКА наистина продължава да бъде луд отбор, защото намалява цените на билетите за сметка на заплатите на играчите, част от стадиона ще бъде затворен заради ранен полицай, а капитанът Борис Галчев бе изгонен от първия отбор заради скандалните си интервюта.

Описано е и отнемането на лиценза за евротурнирите през 2008 година и хвърлянето на бутилки по бившия президент Алексанър Томов. Миналият сезон, пише в материала, новият собственик Гриша Ганчев е намерил начин да осигури елитен статут на ЦСКА след сливане с Литекс.

Новата кампания обаче почва турболентно, според SoFoot, като множеството промени в отбора са довели до колебливо представяне на терена. Само че доброто настроение не напуска тима и това личи от представянето на един от новите спонсори - букмейкърски сайт.

Тогава един от шефовете (познайте кой) се пошегува: "На играчите не им даваме да залагат, но ако печелят - може". Така е, с ЦСКА свикнахме да се смеем на всичко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички