ЦСКА все пак ще привлича чужденци - цели 3-ма


ЦСКА все пак ще привлича чужденци - цели 3-ма
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6257 0

Въпреки че в ЦСКА се говореше как ще се акцентира върху привличането на играчи от български произход, явно "армейците" все пак ще се подсилят и с чужденци, съобщава "Тема спорт". Според информацията ще се търсят трима нови футболисти от чужбина, като всички те ще са с цел да подсилят нападателната мощ.

"Червените" дори вече водят преговори с въпросните играчи. Става въпрос за човек, който да гради играта - плеймейкър, крило и централен нападател. За вратарския пост и в защитен план отборът има достатъчно избор и за този момент няма да се търсят нови попълнения. До този момент на "Българска армия" акостира Ахмед Ахмедов от Дунав.

В нападенито на "армейците" липсва достатъчно избор, неслучайно Жеферсон бе преквалифициран като крило. Ахмедов ще даде алтернатива за поста централен нападател, където в момента типични такива са Али Соу, Тони Уот и Томи Юрич. За първия има запитвания от Китай и от Саудитска Арабия и е много вероятно да се стигне до трансфер. Няма да е изненадващо, ако Уот или Юрич също напусне, като това е по-вероятно за първия, тъй като Юрич не е получил кой знае колко шансове и не е ясно дали няма да е от полза.

ЦСКА ще опита да привлече и други български играчи, освен Ахмедов. С тях ще бъде придадена повече широ­чина в състава. Има спекулации около офанзивния халф Румен Руменов от Етър, който вече е бил на "Армията". Той може да играе и по фланговете, като остави добри впечатления с "болярите".

А с кой чужденец, национал в страната си и титуляр при "червените" от есенния дял, ЦСКА може да се радели след само 6 месеца престой - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички