ЦСКА пак ще опита да преотстъпи Чорбаджийски


ЦСКА пак ще опита да преотстъпи Чорбаджийски
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2126 0

Ръководството на Стяуа окончателно се е отказало от услугите на бранителя на ЦСКА Божидар Чорбаджийски, съобщава румънската медия Fanatik. Клубът е решил да не задейства клаузата за отку­пуване на защитника, който записа само 3 участия в шам­пионата и получи 2 червени картона в тях.

Чорбаджийски игра веднъж и за купата сре­щу втородивизионен отбор. Той беше титуляр във всяка от 4-те срещи. Още преди около 2 седмици ексцентрич­ният собственик на Стяуа Джиджи Бекали обяви пред Fanatik, че Чорбаджийски вече не му трябва.

ЦСКА и Божидар ще търсят ново продължение на кариера­та му, пише "Тема спорт". Бранителят призна, че няма желание да се връща на "Армията". Той загуби титу­лярното си място през миналата пролет при Любо Пенев, а след това и Люпко Петрович не разчиташе на него. Се­га в центъра на защитата се наложиха Занев и Албентоса, а там може да играе и Гълъ­бов, който завърши есенния дял със солидни изяви. Опция е и Нуно Томаш, макар и да не е бил на терена от средата на август. Чорбаджийски ще опита да продължи кариерата си в чуж­бина. Възможно е той отново да бъде преотстъпен. Междувременно стана ясно и кой ще ръководи ЦСКА през пролетта - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички