В Румъния: Чорбаджийски играе малко и посредствено, а е национал


В Румъния: Чорбаджийски играе малко и посредствено, а е национал
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

6876 0

Една от изпратените повиквателни на Георги Дерменджиев за мачовете с Чехия и Парагвай събуди недоумения в съседна Румъния. Става дума за тази до защитника на Стяуа (ФКСБ) Божидар Чорбаджийски. Медии в Румъния пишат, че е изненада, че бившият играч на ЦСКА е отново национал, след като записа само 4 мача в сегашния си тим и не се е представил добре в тях.

"Луксозна резерва в клуба, но национал на страната си", отбелязва за Чорбаджийски сайтът sport.ro. Медията отбелязва, че българинът е записал само 3 мача за ФКСБ - 3 в първенството и 1 за Купата на страната, и не е успял да си спечели титулярно място. Отбелязва се и че в последния мач, в който бранителят е играл, той е получил червен картон.

"Решението на треньора Георги Дерменджиев е още по-изненадващо, като се има предвид, че футболистът имаше поседствени изпълнения при вицешампиона на Румъния", допълва "Фанатик". Божидар Чорбаджийски не е викан в българския национален отбор от 1 година. За последно това се случи при равенството със Словения (1:1) в Лигата на нациите на 19.11 2018 година. А каква е голямата цел пред националите вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички