Български таланти? Абсурд! Пияници и ментета? Заповядайте при нас...


Български таланти? Абсурд! Пияници и ментета? Заповядайте при нас...

6044 1

Вчера ЦСКА направи "трансферен удар", уреждайки невероятния, феноменалния, безпрецедентно талантливия Стефан Николич, който едно време е бил звезда на Стяуа, искали са го в Реал, Барселона и не знам си къде още и просто малшансът го е застигнал и затова последно е играл в Южна Корея.

Някои колеги ще изкарат 24-годишният нов нападател на ЦСКА звезда, която не сме виждали в "А" група, но, поглеждайки към резюмето на "феномена", веднага лъсва истината за него.

В 125 мача в своята невероятна кариера острието, за което Стойчо каза, че "няма равен", има 15 гола. В Стяуа, където на места прочетох, че е бил звезда, има 7 гола в 48 мача, а е централен нападател. На всичкото отгоре бива позорно изхвърлен от отбора. Официално заради неспазване на режим и дисциплина. Неофициално заради залитането му към чашката, а най-точно заради пиянската му изцепка, в която оповръща такси след тежка нощ на безпаметно пиене.

Ако ще и 30 гола да вкара до края на сезона с ЦСКА, дори да е най-голямата звезда в "А" група някога, питаме следното: Загърбваме български таланти заради алкохолици и ментета? Какво видя Стойчо в Николич, 7-те му мача за световния колос Инчеон (Южна Корея)? Или пак е бил препоръчан от достоверни агенти, желаещи само благото на ЦСКА?

Само преди няколко дни точно заради тази склонност на Стойчо да взима никому известни "балкански субекти" Антон Карачанаков каза: "Край!". Момчето, което мина през Ада, за да играе за ЦСКА. Човекът, който единствен остана верен на емблемата, когато "Титан" се опита да погуби клуба и да го прати в трета глуха. Този играч, който ще изяде терена за всяка минута, която се откъсне от душата на Екзекутора на (таланти?) Ливърпул?

Само в "А" група Антон има 13 гола с фланелката на ЦСКА в последните 4 сезона, като се има предвид, че почти година той не игра заради контузия. Той може да пробива, да подава, да бие отдалеч, бърз и техничен е. Момчето има всичко, само не и сръбски паспорт и доверието на Стойчо Младенов.

Карачанаков записа средно по 48.3 минути на двубой в "А" група - общо 725 минути. Той има 4 гола и 3 асистенции, което означава, че той е замесен в гол на всеки 103 минути, въпреки че нито играе редовно, нито в поредица от мачове. Антон просто искаше да играе и да играе за ЦСКА. Но Стойчо Младенов не му позволи.

Затова, в Стойчовия ЦСКА има само една максима - давайте ни ментетата, да го...нали... българските таланти...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички