Бодуров ще пропусне девети пореден мач на ЦСКА

Haй-опитният футболист в ЦСКА - Николай Бодуров, отново ще остане извън групата. "Червените" посрещат Царско село днес от 20:00 часа, като това ще е 9-а поредна среща, която бранителят пропуска, пише "Тема спорт“. На този етап не се вижда и дали изобщо ще бъде помилван.

Идентична беше ситуацията с друг капитан на тима – Борис Галчев, през есента на 2016 г. Той не игра през почти целия полусезон, а през зимата разтрогна. Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович на няколко пъти заяви, че въпросите за бъдещето на Бодуров трябва да се отправят не към щаба, а към ръководството.

Томи Юрич - вкарал на Буфон и Германия, отказал 11 китайски милиона

Това лято в българските грандове пристигнаха много интересни играчи, но един от най-любопитните сред тях е нападателят Томи Юрич, който подсили Ц...

Двубоя с Царско село освен Бодуров със сигурност ще пропуснат контузеният Енрике, Гълъбов, Давидов и Юрич. В групата пак ще е Пинто, но той ще остане резерва. Португалецът със сигурност ще се завърне на терена в двубоя за купата с Локо (ГО) – на 24 септември, вторник. В тази среща се очаква да играе и таранът Томи Юрич, който кондиционно още не е в добра форма. А какъв съвет даде на Бодуров легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!