Димитър Бербатов към феновете на ЦСКА: Кога ще се научите бе, хора?


Димитър Бербатов към феновете на ЦСКА: Кога ще се научите бе, хора?
Снимка: БГНЕС

28167 0

Димитър Бербатов за пореден път изрази сериозен упрек към феновете в българския футбол, и в частност тези на ЦСКА. Както е известно, дългогодишният голмайстор на Тотнъм и Манчестър Юнайтед беше един от най-освиркваните играчи на "Българска армия" в последния си сезон при "червените", а сега защити младока Стойчо Атанасов от фенските критики. 

"Последният път, когато феновете освиркваха едно момче, как се казваше? Стойчо Атанасов? Даже щяха да го изгонят от отбора. И аз гледам, чудя се и си викам: "Добре, кога ще се научите?? Кой беше последният футболист, който освиркахте и след това игра на най-високо футболно равнище? Димитър Бeрбатов", отсече отказалият се от футбола в четвъртък нападател. 

"Кога ще се научите, хора? Как може да го правите това на собствените си футболисти? Не е човешко това, не разбирате ли? Така не се прави! Ето - аз съм ви пример. Няма как да стане с това отнешение на феновете. И искате футбол да има? Няма как да стане", категоричен беше Бербатов. Той дори сравни порядките на "Армията" с начина, по който в омразния за "червените" тим Лудогорец "правят" футбол. 

"Защо един отбор като Лудогорец има тези успехи? Аз не знам, тъй като съм далеч, но ги гледам. Едно от нещата е, че няма стрес при тях от футболно естество. Няма сега да се притесняват от феновете, фланелките да им свалят. Как да бъда смел на терена? Ако паднем, пак ще ме чакат пред нас, псуват. Как да стане? Психически се подтискаш и нямаш желание да отидеш да тренираш. Накрая се насъбира и да, виждам, че нямат фенове, но им помага, тъй като няма кой да ги стресира това нещо", допълни Бербатов по темата с проблемите в българския футбол (какво още каза - четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички