Бившият клуб може да отмъкне без пари звезда на ЦСКА


Бившият клуб може да отмъкне без пари звезда на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1054 0

Новата звезда на ЦСКА Тиаго Родригес може да се върне в Порто, ако от "До Драгао" пожелаят това, съобщиха португалските медии. По принцип халфът бе собственост на "драконите" от 2012 до 2017 г., но в този период той не изигра нито един мач за тима, а записа само 17 двубоя за дублиращия тим.

Тиаго бе отдаван под наем във Витория Гимараеш, Насионал Мадейра и Маритимо, преди да подпише перманентен контракт с ЦСКА през миналото лято.

Според медиите в Португалия обаче абсолютно всеки един играч, който напуска Порто, има в контракта си клауза, според която "драконите" могат да си го върнат при определена сума, която в никакъв случай не е висока.

Тиаго впечатли с представянето си през есента, записвайки 8 гола и цели 9 асистенции.

На "Армията" обаче могат да се чувстват спокойни, защото едва ли Порто ще си поиска халфа, който макар и да се представя силно, няма класа за 1/8-финалист в Шампионската лига и лидер в португалското първенство, пише "Меридиан мач".

Иначе вече от клуба обявиха официално, че няма да продават нито един от своите основни футболисти. Желан е Фернандо Каранга, както и Антон Недялков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички