"11 неадекватника и треньор клоун доведоха ЦСКА до исторически срам": Кюстендилеца разсипа отбора


"11 неадекватника и треньор клоун доведоха ЦСКА до исторически срам": Кюстендилеца разсипа отбора
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

10498 0

Привържениците на ЦСКА приемат изключително тежко поражението с 0:4 от Сепси в Лигата на конференциите. "Армейците" отпаднаха с общ резултат 0:6 във втория квалификационен кръг, а представянето им бе много под желаното ниво.

Веднага след двубоя капитанът Мено Кох и резервният страж Димитър Евтимов отидоха да говорят с феновете, но ги замеряха с бутилки (ВИДЕО).

След срещата и тарторът на сектор "Г" Иван Велчев се изказа много остро по адрес на отбора. Той определи играчите на терена като "11 неадекватника", а в същото време нарече завърналия се начело на отбора старши треньор Нестор Ел Маестро "треньор клоун със сменено име и изгонен откъде ли не".

Той отправи и своеобразна закана-послание, че благодарение на феновете ЦСКА ще го има и отново ще пребъде. Ето и цялата гневна публикация на Кюстендилеца в личния му профил в социалната мрежа Facebook без редакторска намеса:

"11 неадекватника носещи свещенната червена фланелка, треньор клоун със сменено име и изгонен от къде ли не.Ръководство което всички ще запомним с това ,че сменя треньорите след полунощ.

За съжаление тази банда от футболни олигофрени доведоха великият ЦСКА до исторически срам!

СРАМ СРАМ СРАМ!

Жалко за тези които истински обичаме и живеем за този отбор.Едно ще ви кажа армейци ,благодарение на нас ЦСКА го има и отново заради нас ЦСКА ще пребъде!" - написа Велчев. След мача пък старши треньора на тима Нестор Ел Маестро посочи 5 неща, които трябва да се променят в ЦСКА час по-скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички