10 дни за реванш на Стойчо Младенов пред феновете


10 дни за реванш на Стойчо Младенов пред феновете

1420 0

ЦСКА стартира сезона повече от отлично. С оглед на мащабната селекция на "Армията" и шока от отпадането от Зимбру едва ли са били много оптимистите, които са виждали "армейците" на върха на класирането след първите 3 кръга. Закономерно или не, ЦСКА е там. И с оглед на предстоящото домакинство на новака Хасково тимът на Стойчо Младенов ще запази лидерската си позиция поне до 16 август.

Тогава ЦСКА гостува на най-неудобния си съперник в последните години - Лудогорец. Добра новина за "червените" е, че играта на разградчани в момента е доста далеч от нивото през миналия сезон. Само че този факт едва ли успокоява Стойчо Младенов и компания. Треньорът много добре си дава сметка, че мачът в Разград след 10 дни е истинският тест за неговия отбор. Защото победите над Левски отдавна не са мерило за нивото и качеството на "червения" тим. А и Стойчо, и ЦСКА имат за какво да си връщат на Лудогорец. На "Армията" все още ги боли за онази изпуснатата титла през 2012 година, която държаха в ръцете си, но накрая останаха само с калъфката.

Сега обаче ЦСКА има шанс да вземе своя реванш. Да, мачът сега няма нищо общо с този от 2012 година, особено като важност и залог. Но една евентуална победа в Разград ще вдъхне увереност на тима и привържениците, че нещата на "Армията" се развиват в правилната посока. Най-големият коз на Младенов е, че ще има 10 дни, в които изцяло ще може да фокусира вниманието на отбора си за двубоя в Разград. Мислите на Лудогорец в момента са насечони главно към мачовете в европейските клубни турнири. А освен занижената концентрация към мачовете в "А" група шампионите тепърва ще трябва да се справят с умората от цикъла сряда-събота, в който играят от началото на първенството. Затова следващите 10 дни са от изключително важно значение за Младенов и футболистите му. Ако спечелят 6 точки, феновете ще им простят за резила срещу Зимбру. Ако ли пък не, треньорът отново ще бъде нападнат за пищната селекция и липсата на игрови стил на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички