Пореден бунт за заплати назрява в ЦСКА


Пореден бунт за заплати назрява в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1145 0

Футболистите на ЦСКА са готови за нов бунт за неполучени заплати, пише "Меридиан мач". Причината е, че всички футболисти на Стойчо Младенов трябваше да приберат по едно възнаграждение до 25 юли.

Чужденците вече шушукат и напрежението отново взима връх в лагера на "армейците". В момент, когато ЦСКА има отлични изходни позиции за така чаканата 32-ра титла, нещата отново са напът да се объркат.

Шефовете са притеснени заради дълг от 300 бона. От мониторинга на УЕФА са им поставили краен срок 10 август за погасяване на сумата. Тя включва неизплатени заплати на служители в периода януари-юни 2012 г. Тогава начело на клуба бяха пернишките бизнесмени от "Титан". Парите си чакат легендите на "червените" Димитър Пенев и Аспарух Никодимов.

Това задължение е главната причина заплатите на футболистите да бъдат забавени. Александър Томов опитва всячески да тушира напрежението в съблекалнята.

От друга страна, ако не бъдат платени старите задължения, от ЦСКА рискуват да отнесат сериозна снакция от УЕФА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички