ВИДЕО: Съдийската бригада отнесе яростта на Ботев след загубата от ЦСКА


ВИДЕО: Съдийската бригада отнесе яростта на Ботев след загубата от ЦСКА
Снимка: Lap.bg

2858 0

Работа за полицията след срещата между Ботев Пловдив и ЦСКА от отложения пети кръг на Първа лига предизвикаха привържениците на пловдивския гранд, след като видимо останаха недоволни от решенията на съдийската бригада и решиха да я замерят с разнообразни предмети след последния сигнал на Ивайло Стоянов.

Напрежение на мача Ботев Пловдив - ЦСКА

Първата част премина сравнително спокойно и играчите не създадоха особено много работа на главния арбитър, но това се промени около полувремето и особено след началото на втората част. Гостите от София излязоха с нагласата за успех и се наложи възпитаниците на Копич да ги спират с редица фаулове.

Именно такива и доведоха до единственото попадение, дело на Назон в 72-рата минута след изпълнение на дузпа. Тя дойде след нарушение на Ето'о на границата на наказателното поле, но от вътрешната му част. След това Стоянов можеше и да изгони играч на "жълто-черните" за бърз втори жълт картон, но до подобно решение не се стигна. 

След последния съдийски сигнал

Всичко около деветата загуба от общо 14 срещи от началото на сезона за домакините видимо не се хареса на домакинските привърженици, които обстреляха съдийската бригада. До инцидент обаче за щастие не се стигна, тъй като органите на реда се намесиха своевременно. 

Ето как се разви и срещата между Ботев Пловдив и ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички