Шеф в Ботев Пловдив: Работата по "Колежа" върви, длъжни сме да посрещнем феновете


Шеф в Ботев Пловдив: Работата по "Колежа" върви, длъжни сме да посрещнем феновете
Снимка: Actualno.com / Елин Андреев

2135 0

Изпълнителният директор на Ботев Пловдив - Герман Чистяков, даде отговори по една от най-дискутираните и наболели теми в пловдивския гранд. 

Пред уебсайта на "канарчетата" той коментира реконструкцията на стадион "Христо Ботев" и какви са част от въпросителните пред ръководството на клуба.

"Точно днес бях на стадиона. Старая се поне веднъж седмично да ходя там. Работата върви, макар че ми е трудно да оценя мащабите – все пак не съм строител", заяви Чистяков.

"Много време отделяме на собствените си задачи, свързани с изграждането на "Колежа". Нашият виртуален стадион е готов и планираме по-нататъчните си действия: Какви места за хранене да има и къде да са разположени, къде ще се намират музеят и магазинът, какви партньори да привлечем, за да работи стадионът 24/7 и извън времето на мачове, къде да бъдат ВИП-местата и ложите и колко да са на брой. Къде да разположим детските стаи и семейния сектор и т.н.

Стремим се да бъдем подготвени за всякакъв сценарий и всякаква степен на завършеност на "Колежа". Веднага щом получим лиценз за провеждане на футболни срещи от шампионата, сме длъжни просто да отворим вратите и да посрещнем в пълна готовност нашите верни фенове", допълни още той, след което сподели мнението си и относно празненствата около 110-годишнината на клуба, включващи концерт в Античния театър в Пловдив.

"Да, това е голямо събитие не само за клуба, но и за града. На мен самия ми е интересно какво са подготвили организаторите и продуцентите, но даже съчетанието на „Ботев“ и Античния театър в едно изречение те кара да затаиш дъх. Ще се радвам да видя там всички и разбира се, очакваме всички наши фенове на следващия домакински мач този петък", завърши Чистяков.

Ето какви са впечатленията на ръководството на "канарчетата" от играчите и къде ще се готвят те през зимата, според изпълнителния директор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички