Напрежение в Пловдив - фенове на Ботев попитаха: КОЙ се страхува от истината за Колежа?


Напрежение в Пловдив - фенове на Ботев попитаха: КОЙ се страхува от истината за Колежа?
Снимка: Botevplovdiv.bg

815 0

Привържениците на Ботев Пловдив разпространиха публикация в социалните мрежи, която е озаглавена - "КОЙ се страхува от истината за Колежа?". 

От написаното става ясно, че Община Пловдив е забранила провеждането на обществено обсъждане за проблемите около строителството на стадион "Христо Ботев". Феновете на "канарчетата" се обръщат към кмета Здравко Димитров със следните думи: "Е... г-н Димитров, от Вашата забрана разбрахме, че няКОЙ много го е страх истината да излезе наяве!" и поясняват, че "Отказът Ви да се срещнете с нас няма да спре този процес".

В края на поста пък се чете: "Въпреки Вашия нелеп опит да забраните среща с Вас самия и с вашите "партньори", ние ще бъдем там, ще Ви чакаме...".

Ето какво написаха феновете на "жълто-черните" във Facebook:

"КОЙ се страхува от истината за Колежа?

Уважаеми ботевисти,

На 19.09.2022г. входирахме официално уведомление до Община Пловдив за провеждане на среща с познатите НЕзаинтересовани лица с качественото и навременно строителство на стадион Христо Ботев. Имахме желание да превърнем събитието в публично обсъждане на въпросите, касаещи цялата жълто-черна общественост относно нашият дом КОЛЕЖА! Организация, за която бяха положени неимоверни усилия от КПБП, Сдружение ПФК Ботев и Бултрас.

За съжаление или НЕ - вчера (20.09), в късния следобед един от участниците в уродливото строителство на стадион "Христо Ботев", а именно Община Пловдив, забрани провеждането на общественото обсъждане със смехотворни аргументи! Обществено обсъждане, с което целяхме да запознаем всички "жълто-черни" фенове и цяла България с детайлите по строителство на Колежа!

Е... г-н Димитров, от Вашата забрана разбрахме, че няКОЙ много го е страх истината да излезе наяве! Пропуснали сте само да информирате Светия синод за желанието на мирни граждани на Пловдив да разговарят с Вас и съучастниците Ви по проблемите на стадиона.

Отказът Ви да се срещнете с нас няма да спре този процес. Сам знаете, че рано или късно ще бъдете принуден да отговорите, както на въпросите, които Ви поставихме, така и на допълнително планираните, които бяха подготвени от нас.

Въпреки Вашия нелеп опит да забраните среща с Вас самия и с вашите "партньори", ние ще бъдем там, ще Ви чакаме и се надяваме, че с Вас ще дойдат и господата Пламен Райчев, Георги Савов, Илиян Филипов и Атанас Ангелов, които също дължат отговори на привържениците на Ботев Пловдив, на футболния клуб и на гражданите на Пловдив за изразходването на средствата на данъкоплатците и качеството на строителството на Колежа.

С Вас или без Вас, на 22.09.2022г. в 18:30ч. ние ще празнуваме един от най-светлите празници за Република България и празненствата ще продължат през цялата нощ...

С уважение:

Обединени фракции Бултрас

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Сдружение ПФК Ботев".

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички