Само в SportLive! Ботев Пловдив с крайно любопитно предложение за Георги Николов


Само в SportLive! Ботев Пловдив с крайно любопитно предложение за Георги Николов
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

5138 0

Ботев Пловдив е най-реалният кандидат за голмайстора на Хебър Пз Георги Николов. Това вече потвърди и агентът на 21-годишният нападател, който дели върха при топ реализаторите в Първа лига именно с тарана на „канарчетата“ Антоан Бароан. И двамата са с по 8 попадения. Георги е най-резултатният български нападател от началото на кампанията, ако към тях причислим и четирите му гола за младежкия национален отбор на България. Самият Николов сякаш намекна в интервю пред SportLive.bg, че е склонен да се премести на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив, където да заформи убийствен тандем с французина.

Известният мениджър Мирчо Димитров, който се грижи на интересите на талантливия врачанин, преди броени дни обяви, че единствено от Ботев Пловдив са излезли с предложение до него и президента на Хебър Пазарджик. Междувременно медията ни научи горещи подробности за идеята на пловдивския клуб за привличане на голмайстора.

Канарчетата“ с доста любопитно предложение за Николов – дават и бонус от 50 000 евро на Хебър Пз за вкарани 10 гола

Още: Потвърдено: Треньорът на Ботев Пловдив разкри първия зимен трансфер на "канарчетата"

На практика предложението на Ботев Пловдив към Хебър Пазарджик е да платят 100 000 евро за правата на Георги Николов, научи SportLive.bg. Идеята на „канарчетата“ обаче е да броят тази сума на два равни транша от по 50 000 евро – един сега и втори в края юни месец. SportLive.bg разбра още, че от стадион „Христо Ботев“ в Пловдив включват в офертата си и допълнителен бонус за пазарджишкия клуб, равняващ се на допълнителни 50 000 евро. Условието е Николов да реализира поне 10 гола до края на настоящата кампания.

Различни наши източници твърдят и още една подробност. Според тях е възможно от Ботев Пловдив да дадат и бонус на самия Николов от 50 000 евро при подписване на евентуален договор с „канарчетата“.

Според запознати от Хебър Пазарджик към момента гледат с насмешка на подобно предложение от страна на пловдивския клуб. Тепърва предстои изпращане на официална оферта от Ботев Пд, защото очевидно към момента нещата са само на ниво разговори. Не е изключено в течение на бъдещи преговори клубовете да опитат да договорят е евентуален процент за пазарджиклии при последващ трансфер на Николов.

Ако скоро не се стигне до сделка между двата клуба, със сигурност на хоризонта ще се появят  още кандидати за талантливия нападател, включително и от чужбина. В момента Хебър Пз изпадна в затруднено финансово положение, но от клуба едва ли ще пуснат най-конвертируемия си футболист срещу жълти стотинки.

Още: Само 1 български клуб е изпратил оферта за Георги Николов от Хебър Пазарджик

Каква е заплатата на Николов в Пазарджик?

По наша непотвърдена официално информация Георги Николов прибира месечна заплата от порядъка на 3000 – 4000 лева на стадион „Георги Бенковски“. В Ботев Пловдив разполагат с доста по-солидни финансови възможности и ще му предложат значително по-голямо възнаграждение.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ексклузивно в SL! Топ стрелецът на България: Трансфер в Ботев Пд? Ще заформим ударно нападение с Бароан

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Още: Договориха се: Ботев Пловдив откупи правата на Фаустас Степонавичус

Деветият в испанската Ла Лига с интерес към Антоан Бароан от Ботев Пловдив?

Любослав Пенев все още е треньор на Хебър, от клуба не водят преговори за нов наставник

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички