Само 1 български клуб е изпратил оферта за Георги Николов от Хебър Пазарджик


Само 1 български клуб е изпратил оферта за Георги Николов от Хебър Пазарджик
Снимка: Фейсбук страница ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

1999 0

Агентът на Георги Николов - голаджията на Хебър Пазарджик, даде интервю пред "Dsport", в което разкри, че само един клуб от Първа лига е изпратил оферта за правата на младока!

Само една оферта за Николов

"До момента ви казвам, че единствено с мен и президента на Хебър са разговаряли само Ботев Пловдив. Други оферти няма - от Ботев Пловдив има оферта", категоричен бе Мирчо Димитров.

Георги Николов

"Георги Николов - три, четири години съм с него. Забелязах го още на 16-17-годишна възраст. Той много бързо израсна. Очаквах до една година да направи това, което го направи за последните 3-4 месеца. Ухажват го всички отбори почти", не скри Димитров, но все пак допълни:

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Футболен агент за Роналдо в Русия: В момента е възможно клубовете да плащат такива трансфери!

"Все още смятам, че не е достатъчно готов да играе по-сериозен футбол. Той много професионално се отнася към работата си. Очакваме тази година следващите мачове и месеци да израсне още".

*До момента през сезон 2023/24 в Първа лига 21-годишният централен нападател се е отчел с 8 гола и 1 асистенция в 17 срещи. За България U21 пък може да се похвали с 5 попадения и 1 голов пас в 9 двубоя през календарната 2023-та.

Съвсем наскоро Георги Николов заяви следното пред SportLive: "Трансфер в Ботев Пловдив? Няма нищо конкретно, но защо да не заформим ударно нападение с Бароан?".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички